Lastinkäsittelyn, materiaalihallinnan ja varastoinnin palvelut Mussalon satamassa Kotkassa

Ota yhteyttä

TMP Logistics Oy tarjoaa monipuolisia lastinkäsittelyn, materiaalihallinnan ja varastoinnin palveluja Mussalon satamassa Kotkassa. Tarjoamme vahvaa osaamista logistiikkaan liikenteen solmukohdassa ja Suomen suurimmassa vientisatamassa. Tältä sivulta voit tutustua tarkemmin yrityksemme tarjoamiin palveluihin.

 

Kerromme myös mielellämme lisää siitä, mitä voimme tarjota juuri sinulle, eli ethän epäröi ottaa yhteyttä. Palvelualtis henkilökuntamme vastaa tiedusteluihisi aina mahdollisimman pian, ja yhdessä löydämme varmasti yrityksesi tarpeisiin sopivan palvelukokonaisuuden.

Logistiikka-alan palvelut kaikkiin yrityksesi tarpeisiin

TMP Logistics Oy tarjoaa vahvaa logistiikka-alan osaamista kaikkiin yrityksesi tarpeisiin, suuntauduitpa sitten Suomen markkinoille tai vientiin. Meiltä saat myös juuri sellaista palvelua kuin tarvitset: olemme valmiina räätälöimään sinulle ja yrityksellesi parhaiten sopivan palvelukokonaisuuden. Avullamme voit vaikka ottaa askeleen eteenpäin vaikkapa liiketoimintasi kasvattamisessa tai järkeistämisessä.

Saat meiltä muun muassa:

  • erinomaisen sijainnin rautatieyhteyksien luona, laivanlastauspaikkojen välittömässä läheisyydessä

  • paljon lastauspaikkoja raskaalle liikenteelle ja kiinteät konttien lastauspisteet satamanostureille

  • 24 autolastauslaituria ja 11 konttipukkia

  • laajan, vartioidun varastoalueen, jossa on noin 20 000 neliömetriä varastotilaa

  • kaiken materiaalinhallinnassa tarvitsemasi, kuten koneet ja laitteet hyllyvarastointiin.

 

Olipa tarpeesi sitten lastinkäsittelyssä, materiaalinhallinnassa tai kuljetuksissa, ota yhteyttä. Me palvelemme sinua vahvalla ammattitaidolla ja teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen.

Katso yhteystietomme tästä

Palvelut luotettavasti vankalla kalustolla ja osaamisella

Kuvagalleriasta voit tutustua aiempiin logistiikka-alan projekteihimme, tiloihimme ja kalustoomme. Annamme mielellämme myös lisätietoja!

Ota yhteyttä alan asiantuntijaan

TMP Logistics Oy on logistiikan kokenut asiantuntijasi. Asiakaskuntamme koostuu sekä kotimaisista että ulkomaillakin toimivista yrityksistä. Saat meihin helposti puhelimitse, ja myös sähköposti sekä Yhteystieto-sivulta löytyvä lomake tavoittavat. Ota yhteyttä ja kerro meille logistiikan tarpeistasi, niin suunnitellaan sinulle sopiva palveluratkaisu.